Klaas Metaal levert al meer dan 50 jaar maatwerkoplossingen in o.a. staal, rvs en aluminium voor elke bedrijfstak, industriesector en eindverbruikers. Als het om metaal gaat, dan heeft Klaas Metaal beslist de oplossing. Door de korte lijnen in de organisatie is het team van Klaas Metaal in staat u snel te informeren en korte levertijden te realiseren. Hierdoor kunt u tijd en kosten besparen, productieprocessen sneller en makkelijker laten verlopen en kwaliteit en capaciteit verbeteren.

Klaas Metaal maakt zeer uiteenlopende producten die bewerkt worden op CNC machines. Hierdoor zijn wij in staat om klantgericht te produceren. Kortom Klaas Metaal is de onderneming die op het gebied van metaalbewerking nagenoeg alles te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levertijd.

Klaas B.V. is lid van de Koninklijke Metaalunie en levert al haar producten en werkzaamheden onder de metaalunievoorwaarden. Hieronder kunt u de algemene leveringsvoorwaarden downloaden:

Metaalunievoorwaarden 2019 – Nederlands metaal (W) lev vrw pms DE 2019

Kijk voor meer informatie op de website van de Koninklijke Metaalunie: www.metaalunie.nl